HORSES (NL)

Dans

Zondag 11 en maandag 12 augustus om 19 u.

Salle des fêtes

Vanaf 8 jaar

Duur: 1 u.

Elke beweging, elke blik is gemonteerd tot een perfect choreografisch raderwerk dat je blik op het leven en de wereld verzacht en verrukt. Horses is een gedanst portret van tederheid en zorgzaamheid in tijden waarin het belang ervan op de helling lijkt te staan …

Els Van Steenbergh – Focus Knack

 —

Een zeer mooi moment dat je absoluut moet delen!

 

Horses is een geanimeerde dansvoorstelling van een ontembare energie waarin vijf jonge kinderen en vijf volwassenen samenkomen. Groot en klein delen dezelfde passie en verwondering, maar bovenal een onwrikbaar wederzijds vertrouwen. Horses gaat over de wens om op te groeien en kind te blijven, over kracht en kwetsbaarheid, over dragen en gedragen worden … Horses getuigt van kracht en integriteit in menselijke relaties.

Op de live uitgevoerde muziek van Thomas Devos en Bertel Schollaert, zoeken de dansers een symbiose, een bijzondere alliantie met elkaar, zoals een ruiter en zijn paard. Kabinet k gebruikt een choreografische taal die veel vertelt met weinig elementen, die ontroert en tegelijkertijd pijnlijk is, die zowel sober als rijk is, abstract en natuurlijk, serieus en speels. Door de vele onderliggende interpretaties is Horses een show bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar oud.

Tarief 2

Tarief 3 « Amis »/ »Friends » (4 people and more)

Tarief 6 « Famille »/ »Family » (2 adults + 2 children)

Choreografie: Joke Laureyns & Kwint Manshoven

Dansers: Jacob Ingram-Dodd, Evelyne Rossie, Kwint Manshoven, Jitte Schoukens, Mona De Broe, Lio Maelfeyt, Judith Ginvert, Suza De Gryse/Louisa Vermeire

Originele muziek en stage performance: Thomas Devos, Bertel Schollaert

Dramaturgie: Mieke Versyp

Een productie van Kabinet k & HETPALEIS – in coproductie met TAKT & STUK. Met de steun van de Vlaamse gemeenschap, de stad Gent. Met dank aan balletten C de la B, NTGent, muziektheater LOD, Imaginate (UK) en Aabendans (DK)

Foto © Kurt Van der Elst

Vertaling :

 

Pour réserver, c'est ici
I’DONT SPEAK FRENCH