BETES DE FOIRE/FOORBEESTEN (NL)

In het kader van “LE ROYAL FESTIVAL DE SPA FAIT SON CIRQUE” focus

KERMISTHEATER  – Buitenlandse voorstelling

Van dinsdag 13 tot zondag 18 augustus om 20 u.

Chapiteau – Parc de Sept Heures (aan de kant van het Place Royale)

Iedereen vanaf 8 jaar (heel jonge kinderen en kleuters niet toegelaten)

Duur: 1u

Waanzinnig goed … Thierry Voisin – Télérama

Een pracht aan poëzie en inventiviteit, een heerlijk vervallen voorstelling. Om met de familie te zien.

Zin om deel uit te maken van die paar gelukkigen die worden teruggebracht tot hun kindertijd door de kleurrijke magie van twee ongelooflijke ambachtslui-kunstenaars?

Voormalig kostuumontwerpster voor grote gezelschappen maar ook actrice, Elsa De Witte, kent het oplappen, de hacks en de kunst van het recyclen. Laurent Cabrol, die de school van Annie Fratellini heeft gelopen, circus Romanès en medeoprichter van circus Trottola, heeft daar zeker de smaak voor zelfgemaakte shows met een menselijke dimensie aan overgehouden.

In intieme sfeer vertellen ze ons over zichzelf. Bêtes de foire is niets meer dan hun podium- en levensfasen waarbij poppentheater, theater, dans, circuskunsten en vooral de magie van droomcreatie met twee eindjes touw en drie keer niets met elkaar verweven zijn. Ze bieden ons, in een zeldzame intimiteit, hun glinsterende universum, uniek, mal en zo poëtisch.

Een klein gebarentheater dat niet snel wordt vergeten.

De show werd meer dan 500 keer uitgevoerd over de hele wereld, met name in Frankrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk en Zweden.

he magical experience of creating dreamlike shows while working on a shoestring, with next to nothing. With a rare intimacy, they transport us in their colourful and unusual universe, fanciful and full of poetry.

A small physical theatre play that will make a lasting impression.

This show has been performed more than 500 times throughout the world, namely in France, in Portugal, in Spain, in the United Kingdom, in Switzerland, in Czech Republic, in Austria and in Sweden.

Tarief 2

Tarief 3 « Amis/Vrienden »

Tarief 6 « Famille/Familie » 

Van Bêtes de foires – Petit théâtre de gestes

Met Laurent Cabrol en Elsa De Witte

Productie: Bêtes de foire-Petit théâtre de gestes/ Association Z’Alegria – coproductie: Scène nationale d’Albi en Derrière-le-Hublot, Capdenac.

Deze voorstelling kreeg de steun van de DRAC Midi-Pyrénées en de Conseil Régional de Midi-Pyrénées

Foto © Lionel Pesqué

Vertaling :

 

Pour réserver, c'est ici
I’DONT SPEAK FRENCH