APRILE (NL)

Concert

Vrijdag 16 augustus om 20 u. – Salle des fêtes

Duur: 1u.

Fijngevoelig en beheerst… Aprile heeft vooral een uniciteit, is onschatbaar, en belooft een echte muzikale persoonlijkheid te zijn met een aangeboren gevoel voor arrangement en melodie. Branchés Culture

 —

SONG EN CLIP LOVE INSIDE NU BESCHIKBAAR!

U hebt waarschijnlijk Aprile ontdekt via Cheap Chick, niet te stoppen soundtrack van de zomer 2015. Vooral daardoor konden ze het voorprogramma van grote Belgische namen spelen.

De afgelopen jaren stond hij op de affiche van festivals zoals herhaaldelijk op de Francofolies van Spa (winnaar Franc’OFF 2012), het Brussels Summer Festival, Les Ardentes, Belzic en Les Nuits du Botanique…

Aprile is deze zomer terug voor de release van zijn EP volgende herfst.

De muziekstijl van de artiest, die neo soul genoemd zou kunnen worden, wordt gekenmerkt door elegantie met verschillende klanken. Een fantasiewereld gedragen door vele Angelsaksische invloeden.

Op het podium verschijnt hij als een bekwame en ontwrichte steltloper die rondom hem zachte medeplichtigheid oproept door een bepaald flegma en raadselachtige naturel. Zijn beheersing van ritme heeft zijn uitwerking op de groove van ieders danskunsten.

Aprile zal optreden op het Royal Festival van Spa met een uniek ontdekkingsconcert. Een charismatische, feestelijke en funky live-ervaring !

After Dj Set afro-funk met Bijoutier

Tarief 5

Gitaar-stem: Aprile

Bas: Bryan Acampo

Slagwerk: Arthur Lonneux

Foto © eye_shoot_stuff

Vertaling :

 

Pour réserver, c'est ici
I’DONT SPEAK FRENCH